My Private Party

                     And you are invited!

Reveal Party

Een Reveal party is een feestje, dat gegeven wordt door aanstaande ouders, waarin alles draait om de grote vraag: "Wordt het een jongen of een meisje?" Natuurlijk kun je ook via allerlei simpele manieren je familie en vrienden dit nieuws onthullen, maar hou jij van een feestje dan is dit een goed excuus!

Een Reveal party lijkt op een babyshower, alleen is het hier de mama of papa-to-be, die het organiseert. Bij de 20-weken echo hoor je vaak of je van team Pink of team Blue bent. Dit is dan ook de beste periode voor een Reveal party. Je kunt het voor jezelf ook lekker spannend maken door het grote nieuws in een een dichte envelop mee te vragen. Jullie worden dan zelf ook verrast op het feestje.

De Reveal party's van My private party, zijn custom made. Zodat het altijd een persoonlijk en uniek feestje is. We hebben ruimte voor ongeveer 15 personen en wij willen wij graag jouw wensen uit laten komen qua thema, snoeptafel, decoratie, taart, spelletjes etc. 

Ben jij op zoek naar de allerleukste locatie voor een Reveal party in Amsterdam? Neem dan contact met ons op zodat we er samen een onvergetelijk feestje van kunnen maken!

. . .